Portal Forum IT&C City Utile      Lifestyle Auto Mica Publictate Jocuri Cauta

Inapoi   Baia Mare > Cafenea > Articole > Stiri Locale

Stiri Locale Stiri Locale

Ads

Maramuresenii nu mai cumpara imbracaminte, multe dintre magazine fiind inchise

Stiri Locale

Raspunde
Bookmarks

LinkBack Articole Unelte Display Modes
Vechi
texasgirl Online
Magic Ball Champion
My Mood: Relaxed
Default Maramuresenii nu mai cumpara imbracaminte, multe dintre magazine fiind inchise
by texasgirl 02-08-2010, 05:54 PM

Fie ca este vorba despre magazinele de imbracaminte care comercializeaza haine noi, fie ca in calcul sunt luate doar cele din categoria second-hand, concluzia patronilor maramureseni este unitara: afacerea merge foarte prost. De cand cu criza, maramuresenii demonstreaza ca au bani insuficienti si au scos schimbatul garderobei de pe lista de prioritati.

Contrar asteptarilor proprietarilor de magazine cu haine second-hand, care au crezut ca odata cu venirea crizei economice vor avea mai multi clienti, oamenii nu prea mai calca nici macar pragul acestor magazine. “Toata saptamana trecuta nu am vandut de un milion de lei vechi. Afacerea merge foarte prost. Vine lumea, se uita si pleaca”, se plange vanzatorul unui magazin de haine second-hand din Baia Mare, care s-a recomandat “domnul Gyula”.

In general, administratorii magazinelor cu haine second-hand spun ca s-au gandit de multe ori sa renunte la afacere si cred ca printre cei mai norocosi sunt doar cei care sunt proprietarii spatiului si nu trebuie sa plateasca si chirie. Nici proprietarii magazinelor cu haine noi nu se pot lauda ca le merge mai bine. “Cheltuiesc o gramada de bani sa cumpar hainele, sa le transport pana aici, imi platesc si vanzatoare si abia imi recuperez investitia. De profit nu mai vorbesc”, sustine Calin Rogojan, administratorul unui magazin de imbracaminte din Baia Mare.

Din declaratiile comerciantilor de imbracaminte, reiese faptul ca maramuresenii prefera sa isi scoata hainele “de la naftalina”, decat sa investeasca intr-o garderoba noua. Numai in ultimele luni, in judet s-au inchis cateva zeci de magazine de haine.

Autor: Calin Dragomir

Articole Unelte
Display Modes

Reguli de Postare
Nu ai dreptul de a posta noi teme
Nu ai dreptul de a posta replici
Nu ai dreptul de a posta atasamente
Nu ai dreptult de a edita mesajele proprii

BB code este On
Smilies are On
[IMG] codul este On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT +2. Ora este acum 06:41 PM.
Copyright Baia-Mare.net ? . Toate drepturile rezervate 2009 ! ?

< Host & Design By: IcePress  >

Website counter