Un pieton a fost accidentat mortal in dreptul unei scoli de pe strada dragos voda

Adaugat in categoria Breaking news
un-pieton-a-fost-accidentat-mortal-in-dreptul-unei-scoli-de-pe-strada-dragos-voda.jpg un-pieton-a-fost-accidentat-mortal-in-dreptul-unei-scoli-de-pe-strada-dragos-voda-1.jpg

Un grav accident de circulatie s-a petrecut in Sighetu Marmatiei, in seara zilei de 6 martie a.c., in jurul orei 19:30. Accidentul s-a petrecut pe strada Dragos-Voda, in dreptul Scolii gimnaziale nr. 6, din cartierul "Camara".

Conform primelor informatii, un autoturism marca VW Touareg a izbit in plin un pieton aflat in partea carosabila a drumului, lipindu-l de asfalt. La fata locului au sosit echipaje ale Politiei si Ambulantei. Unii martori sustin ca acesta ar fi fost lovit de autoturism pe trecerea pentru pietoni.

Conform martorilor, pietonul, un barbat in varsta de 38 de ani, locuitor in zona, este in stare foarte grava, cei de la ambulanta resuscitandu-l la fata locului, direct pe asfalt. Se pare ca acesta a fost dus de urgenta la Spitalul municipal Sighetu Marmatiei.

Surse de la fata locului au declarat pentru Sighet 247 ca nu a existat nicio urma de franare, ba, mai mult, exista suspiciuni cum ca autoturismul in cauza ar avea defecte grave la sistemul de franare .

Conform martorilor, soferul, aflat la volanul autoturismului, un tanar de doar 18 ani, Bogdan B., nu ar fi fost baut.

La fata locului a sosit echipajul criminalistic al Politiei Sighet pentru a face cercetarile specifice la fata locului.

ACTUALIZARE:

Conform unor surse, pietonul accidentat ar fi decedat la Spital din cuza multiplelor leziuni suferite .

Articol preluat de pe sighet247.ro.